Naslovnica » Novosti

Novosti

BILTEN ZA KORISNIKE 3/2018

BILTEN ZA KORISNIKE 3/2018

U trećem ovogodišnjem izdanju SAFU biltena za korisnike donosimo pregled aktivnosti zaposlenika SAFU-a, aktivnosti naših korisnika te novosti iz razdoblja od početka srpnja do kraja rujna 2018. godine. U pregledu novosti saznajte koje smo nove ugovore o dodjeli bespovratnih sredstava potpisali u prethodnom kvartalu, a u temi broja pročitajte kako se provode infrastrukturni projekti i koji su najčešći problemi koji se javljaju tijekom provedbe radova. Bilten u cijelosti pogledajte ovdje.

Opširnije
U SAFU održana edukacija za korisnike ugovora iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova

U SAFU održana edukacija za korisnike ugovora iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova

U Središnjoj agenciji za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije je u srijedu i četvrtak, 14. i 15. studenoga 2018. godine, održana uvodna edukacija za korisnike bespovratnih sredstava iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova, u okviru Poziva:

  • Priprema dokumentacije i izgradnja kapaciteta za provedbu Intervencijskih planova malih gradova na ratom pogođenim područjima
  • Provedba Intervencijskog plana Grada Petrinje
  • Provedba Intervencijskog plana Grada Vukovara
  • Provedba Intervencijskog plana Grada Belog Manastira i Općina Darda
Opširnije
Novi Hrvatski prirodoslovni muzej po mjeri najvećih svjetskih metropola

Novi Hrvatski prirodoslovni muzej po mjeri najvećih svjetskih metropola

Ravnateljica Hrvatskog prirodoslovnog muzeja, prof. dr. sc. Tatjana Vlahović i viša kustosica Muzeja, dr. sc. Iva Mihoci, uz ravnatelja SAFU-a Tomislava Petrica i zamjenicu zagrebačkog gradonačelnika dr.sc. Jelenu Pavičić Vukičević predstavili su projekt Kultura, znanost i obrazovanje u funkciji gospodarskog razvoja – novi Hrvatski prirodoslovni muzej. Projekt će omogućiti potpunu rekonstrukciju i dogradnju Palače Amadeo, ugradnju suvremene prezentacijske i multimedijalne opreme za prezentaciju izabranog fundusa s više od 2 milijuna predmeta na dodatnih 2600m2 stalnog postava te novi laboratorij opremljen modernom tehnologijom koji će biti na raspolaganju svim korisnicima muzeja.

Opširnije
Povratak na vrh