Naslovnica » Novosti

Novosti

Tisuće građana diljem Hrvatske posjetilo EU projekte na Danima otvorenih vrata!

Tisuće građana diljem Hrvatske posjetilo EU projekte na Danima otvorenih vrata!

Od 6. do 13. svibnja 2017. godine u brojnim gradovima i općinama Republike Hrvatske održavali su se „Dani otvorenih vrata EU projekata“. Uz podršku Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, u osam dana na više od 70 lokacija diljem Hrvatske predstavili su se razni uspješno provedeni projekti financirani sredstvima iz EU fondova. Tisuće građana bolje je upoznalo brojne projekte koji su otvorili svoja vrata te sudjelovalo u raznim edukacijama, aktivnostima, radionicama, nagradnim igrama i dobilo puno informacija o financiranju EU projekata.

Opširnije
Potpisan ugovor za unaprjeđenje kvalitete zdravstvenih usluga Opće županijske bolnice Vinkovci

Potpisan ugovor za unaprjeđenje kvalitete zdravstvenih usluga Opće županijske bolnice Vinkovci

Žalac: „U prvoj polovici ove godine povukli smo 830 milijuna kuna za projekte iz područja zdravstva i nastavljamo s novim potpisivanjem već sutra.“
 
U ponedjeljak 15. svibnja 2017. u 09.00 sati u Vinkovcima je potpisan ugovor o sufinanciranju projekata unaprjeđenja kvalitete zdravstvenih usluga dnevne bolnice i kirurgije Opće županijske bolnice Vinkovci u ukupnom iznosu od 16,7 milijuna kuna, od čega je 16,6 milijuna kuna financirano bespovratnim sredstvima iz fondova Europske unije (99%).

Opširnije

Oglas za radno mjesto u okviru Twinning projekta iz Prijelaznog instrumenta: "Daljnje usklađivanje Carinske uprave s pravnom stečevinom Europske unije u području obavljanja inspekcijskih nadzora"

Oglas za radno mjesto u okviru Twinning projekta iz Prijelaznog instrumenta: "Daljnje usklađivanje Carinske uprave s pravnom stečevinom Europske unije u području obavljanja inspekcijskih nadzora" se nalazi u privitku.

Odricanje od odgovornosti: Ugovorno tijelo za predmetni oglas je institucija zemlje članice EU u svojstvu Twinning partnera. SAFU ne preuzima odgovornost koja bi na bilo koji način mogla proizaći iz objavljenog oglasa.

Opširnije
Povratak na vrh