Naslovnica » Novosti

Novosti

Novi broj biltena za korisnike

Novi broj biltena za korisnike

U novom broju biltena za korisnike donosimo pregled aktivnosti u razdoblju od travnja do srpnja ove godine. Uz novosti iz SAFU-a, pročitajte i koji su to izazovi u pripremi i provedbi te iskustva drugih korisnika prilikom realizacije njihovih EU projekata.

Novi broj biltena za korisnike 7/2017 pogledajte ovdje.

Opširnije
26 milijuna kuna bespovratnih EU sredstava za obnovu dubrovačkih Lazareta

26 milijuna kuna bespovratnih EU sredstava za obnovu dubrovačkih Lazareta

U utorak 11. srpnja 2017. godine, u Dubrovniku je potpisan ugovor o sufinanciranju projekta obnove kulturne baštine „Lazareti - kreativna četvrt Dubrovnika“, čija je ukupna vrijednost 33.782.458,92 HRK, , a ukupno 25.995.571,00 HRK bit će sufinancirano sredstvima iz fondova Europske unije.

Spomenutim projektom obnove i opremanja kulturne baštine i unaprjeđenjem upravljanja kulturnom baštinom kroz njezino stavljanje u potpunu kulturno-turističku funkciju postići će se povećanje atraktivnosti i prepoznatljivosti spomeničkog kompleksa Lazareti te Dubrovnika kao iznimne kulturne destinacije tijekom cijele godine te stvoriti temelji za provedbu Integriranog razvojnog programa Grada.Opširnije
Radionica o javno-privatnom partnerstvu

Radionica o javno-privatnom partnerstvu

Kolege iz Agencije za investicije i konkurentnost u SAFU su održali radionicu o javno-privatnom partnerstvu kao i o kombiniranju modela javno-privatnog partnerstva s fondovima Europske unije.

Opširnije
Povratak na vrh