Naslovnica » Novosti

Novosti

Najava: Otvorena vrata " Izrada financijskih planova za programe koji se financiraju iz pretpristupnih fondova EU“

Otvorena vrata na temu „Izrada financijskih planova za programe koji se financiraju iz pretpristupnih fondova EU" održat će se u utorak, 06. listopada od 14.00 -16.00 sati u Velikoj dvorani, SAFU. Radionicu će voditi Ivana Galić, pomoćnica ravnateljice Ureda za financije i računovodstva i Milana Brkić, voditeljica Odjela za računovodstvo.  

Opširnije
Održana Otvorena vrata na temu „Izrada financijskih planova za programe koji se financiraju iz pretpristupnih fondova EU"

Održana Otvorena vrata na temu „Izrada financijskih planova za programe koji se financiraju iz pretpristupnih fondova EU"

Predavanje pod nazivom „Izrada financijskih planova za programe koji se financiraju iz pretpristupnih fondova EU" održano je u utorak, 6. listopada u prostorima Središnje agencije za financiranje i ugovaranje programa i projekata EU za djelatnike Jedinica za provedbu projekata, u sklopu tijela državne uprave. Radionicu su vodile Ivana Galić, pomoćnica ravnateljice Ureda za financije i računovodstva i Milana Brkić, voditeljica Odjela za računovodstvo.

Opširnije

Reakcija na izjavu saborskog zastupnika SDP-a Danijela Mondekara o korištenju EU sredstava u RH

U svom medijskom istupu, zastupnik SDP-a Danijel Mondekar, izrekao je niz netočnosti o korištenju sredstava Europske unije u Republici Hrvatskoj. Štoviše, iznio je nekoliko vrlo ozbiljnih optužbi, kao što su optužbe o korumpiranosti u redovima institucija nadležnih za raspolaganje pretpristupnih programa pomoći, o namještanju natječaja, neučinkovitosti samog sustava zbog čega je Hrvatska navodno izgubila šest milijuna eura itd., koje nemaju svog utemeljenja u pravom stanju stvari. Središnja agencija za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije objavila je priopćenje medijima u kojima je demantirala sve navode zastupnika Mondekara.

Opširnije
Povratak na vrh