Naslovnica » Novosti

Novosti

Zatvoren projekt „Pripreme za uspostavu ureda S.I.Re.N.E.“

Zatvoren projekt „Pripreme za uspostavu ureda S.I.Re.N.E.“

U amfiteatru Ravnateljstva policije u srijedu, 17. lipnja, svečano je zatvoren projekt   Pripreme za uspostavu ureda "S.I.Re.N.E."(Supplementary Information Requests at National Entries), koji je dio PHARE programa Europske unije. Visoki predstavnici zemalja partnera u ovome twinning projektu,  predstavnici Ministarstava unutarnjih poslova Republike Italije i Republike Hrvatske, predstavili su rezultate provedbe projekta.

Opširnije

Predstavljeni rezultati EU projekata modernizacije zemljišne administracije

Rezultati projekta izgradnje kapaciteta za modernizaciju sustava zemljišne administracije u Hrvatskoj u okviru pretpristupnog programa Phare 2005 predstavljeni su danas u Novinarskom domu u Zagrebu. Projekt pod nazivom "Tehnička pomoć integriranom sustavu zemljišne administracije u Republici Hrvatskoj", vrijedan 1,5 milijuna eura, započeo je krajem veljače 2008., a završetak se očekuje krajem idućeg mjesec.

Opširnije
Predstavljeni rezultati projekta "MISLI NA SEBE"

Predstavljeni rezultati projekta "MISLI NA SEBE"

Udruga edukacijom protiv raka dojke i Zagrebačka županija prošlog su tjedna predstavili rezultate projekta pod nazivom „MISLI NA SEBE - samo rano otkriveni rak dojke uspješno se liječi". Vrijednost projekta iznosi 219.379,80 eura od čega 81 posto sufinancira Europska komisija sredstvima iz programa CARDS 2004.

Opširnije

Predstavljeni rezultati Phare projekta za nadzor tržišta tehničkih proizvoda

Delegacija Europske komisije u Hrvatskoj i Državni inspektorat predstavili su danas postignuća Phare twinning projekta "Sustav nadzora nad tržištem tehničkih proizvoda". Projekt vrijedan 1,1 milijun eura započeo je u listopadu 2007. godine, završava ovih dana, a twinning partneri u projektu bili su Slovenski institut za kvalitetu i mjeriteljstvo i njemački LGA Training & Consulting.

Opširnije
Povratak na vrh