Naslovnica » Novosti

Novosti

Novi projekt za Pravosudnu akademiju

Novi projekt za Pravosudnu akademiju

Otvoren je novi twinning light projekt "Jačanje rada Državne škole za pravosudne dužnosnike kroz unaprjeđenje njezinih programa stručnog usavršavanja i tijeka rada". Projekt je financiran iz programa Europske unije IPA 2008, a provodi ga Pravosudna akademija u suradnji s Centrom za pravne studije i Državnim sudbenim vijećem Kraljevine Španjolske.

Jačanje stručnosti i učinkovitosti pravosudnih tijela u Republici Hrvatskoj kroz unaprjeđenje kvalitete početne obuke budućih sudaca i državnih odvjetnika glavni je cilj ovog projekta vrijednog 198.921,75 eura.

Opširnije

Najava: Održat će se Program izobrazbe Jedinica za provedbu projekta (JPP) u institucijama korisnicama projekata koji se financiraju iz EU fondova

Peti po redu Program izobrazbe Jedinica za provedbu projekta (JPP) u institucijama korisnicama projekata koji se financiraju iz EU fondova održat će se u razdoblju od 14. do 23. rujna 2011. godine.

Prvi ciklus predavanja održat će se 14, 15. i 16. rujna 2011. godine te drugi ciklus predavanja 22. i 23. rujna 2011. godine u Središnjoj agenciji za financiranje i ugovaranje programa i projekata EU (SAFU), Ulica grada Vukovara 284, zgrada C, 5. kat, Velika dvorana.

Opširnije

Najava: Svečanost otvaranja Twinning projekta

Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture i Delegacija Europske unije u RH organiziraju svečanost otvaranjaTwinning projekta “Daljnje usklađivanje zakonodavstva s područja sigurnosti cestovnog prometa, jačanje i razvoj administrativnih kapaciteta ministarstava na području cestovnog prometa” financiranog u sklopu Programa Europske unije za Hrvatsku IPA 2008

Opširnije

Oglas za posao u okviru IPA 2010 Twinning projekta: "Jačanje administrativne i institucionalne sposobnosti Porezne uprave RH u području primjene propisa o PDV-u vezanih uz zajedničko tržište EU"

Oglas za posao u okviru gore navedenog Twinning projekta iz programa IPA 2010 po nazivom: "Jačanje administrativne i institucionalne sposobnosti Porezne uprave RH u području primjene propisa o PDV-u vezanih uz zajedničko tržište EU" se nalazi u privitku.

Napomena: Promijenjena je E-mail adresa za dostavu prijava.

Odricanje od odgovornosti: Ugovorno tijelo za predmetni oglas je institucija zemlje članice u svojstvu Twinning partnera. SAFU ne preuzima odgovornost koja bi na bilo koji način mogla proizaći iz objavljenog oglasa.

Opširnije
Povratak na vrh