Naslovnica » Novosti

Novosti

Zatvoren Twinning projekt TARIC za pripremu hrvatske carine za ulazak u EU

Twinning projekt TARIC (Integrirana tarifa zajednice), vrijedan 992.000 eura, uspješno je danas zatvoren nakon 17 mjeseci provedbe. Projekt je u cijelosti financirala Europska unija (EU) u okviru programa PHARE 2005, a inozemni partner hrvatskoj Carinskoj upravi bila je austrijska Agencija za europske integracije i gospodarski razvitak. 

Opširnije

Predstavljen PHARE projekt uspostave sustava kontrole izvoza

U Ministarstvu financija jučer je predstavljen PHARE Twinning projekt "Uspostava Sustava kontrole izvoza (ECS) - podrška upravljanju" koji Carinska uprava provodi u suradnji s Carinskom agencijom Ministarstva ekonomije i financija Italije. Trajanje projekta je šest mjeseci, a ugovorena vrijednost je 250.000 eura.

Opširnije
Održana Otvorena vrata "Upravljanje nepravilnostima"

Održana Otvorena vrata "Upravljanje nepravilnostima"

U prostorijama Središnje agencije za financiranje i ugovaranje programa i projekata EU, u četvrtak, 30. siječnja 2014. u okviru projekta Otvorena vrata održano je predavanje na temu  „Upravljanje nepravilnostima“ koje je vodila gđa Lukrecija Kireta, viša stručna savjetnica u Uredu za pripremu i provedbu projekata iz programa IPA I i Prijelaznog instrumenta.

Opširnije
Povratak na vrh