Naslovnica » Novosti

Novosti

Najava: Otvorena vrata "Izrada kriterija za odabir stručnjaka za nabavu usluga" u srijedu, 11. veljače

U sklopu projekta Središnje agencije za financiranje i ugovaranje programa i projekata pomoći EU (SAFU), „Otvorena  vrata", u srijedu, 11. veljače 2009., s početkom u 14:00 sati u Velikoj dvorani SAFU, održati će se radionica na temu „Izrada kriterija za odabir stručnjaka za nabavu usluga", koju će voditi konzultantica Diana Kamieniraz. Radionica će se održati na engleskom jeziku, a predviđeno je trajanje izlaganja oko 60 minuta.  

Opširnije

Održana Otvorena vrata na temu „Izrada kriterija za odabir stručnjaka za nabavu usluga"

Konzultantica Diana Kamieniraz održala je jučer predavanje pod nazivom „Izrada kriterija za odabir stručnjaka za nabavu usluga", namijenjen djelatnicima državne uprave, na kojem je bilo riječ o najčešćim greškama prilikom izrade Opisa poslova za ugovore za pružanje usluga. Polaznici su dobili detaljne upute za pripremu Opisa poslova, rađene na temelju analize komentara članova evaluacijskih odbora nakon provedene javne nabave.  

Opširnije

NOVO! Do sada testirano 800 kandidata za posao

Testiranje kandidata koji su se prijavili na natječaj za posao u Središnjoj agenciji za finaniranje i ugovaranje započelo je 18. ožujka i zaključno s današnjim datumom testirano je oko 800 kandidata. Testiranje preostalog broja prijavljenih kandidata je u tijeku. Daljne informacije vezano za natječaj pravovremeno će biti ažurirane na stranicama Središnje agencije.

Opširnije
Predstavljeni projekti civilnog društva iz programa Phare 2006

Predstavljeni projekti civilnog društva iz programa Phare 2006

U organizaciji Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske, jučer je u Info centru Delegacije Europske komisije održano predstavljanje projekata civilnog društva kojima su dodjeljena bespovratna sredstva Europske unije u sklopu programa PHARE 2006 „Omogućavanje aktivnog doprinosa sektora civilnog društva u pretpristupnom procesu".

Opširnije
Povratak na vrh