Naslovnica » Novosti

Novosti

Održana Otvorena vrata na temu "Financijsko upravljanje"

Održana Otvorena vrata na temu "Financijsko upravljanje"

Bojana Drvodelić, voditeljica Službe plaćanja i Matilda Copić, savjetnica u Službi za računovodstvo održale su danas predavanje o financijskom upravljanju decentraliziranim projekatima iz pretpristupnih fondova. Sudionicima seminara pojašnjena je procedura u postupku provedbe plaćanja, od planiranja sredstava u slučaju sufinanciranja projekata, priprema zahtjeva za plaćanje prema Nacionalnom fondu i resornim ministarstvima, do samog izvršenja plaćanja.

Opširnije
Otvoren Phare 2006 Twinning projekt "Nadzor plave granice'"

Otvoren Phare 2006 Twinning projekt "Nadzor plave granice'"

Ravnatelj policije Vladimir Faber danas je u Ravnateljstvu policije otvorio "Phare 2006 Twinning projekt 'Nadzor plave granice'" kako bi u suradnji s njemačkim i talijanskim policijskim partnerima izradili rješenja koja će Hrvatskoj omogućiti ispunjavanje obveza Europske unije glede nadzora morske granice.  

Opširnije
Hrvatska pomaže Albaniji na putu prema Europskoj uniji

Hrvatska pomaže Albaniji na putu prema Europskoj uniji

U radnom posjetu Središnjoj agenciji za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije, 3. i 4. veljače, boravili su predstavnici Ministarstva financija Republike Albanije kako bi pobliže upoznali decentralizirani sustav upravljanja pretpristupnim fondovima EU u Republici Hrvatskoj, za koji se Albanija tek priprema.  

Opširnije

Najava: Otvorena vrata "Izrada kriterija za odabir stručnjaka za nabavu usluga" u srijedu, 11. veljače

U sklopu projekta Središnje agencije za financiranje i ugovaranje programa i projekata pomoći EU (SAFU), „Otvorena  vrata", u srijedu, 11. veljače 2009., s početkom u 14:00 sati u Velikoj dvorani SAFU, održati će se radionica na temu „Izrada kriterija za odabir stručnjaka za nabavu usluga", koju će voditi konzultantica Diana Kamieniraz. Radionica će se održati na engleskom jeziku, a predviđeno je trajanje izlaganja oko 60 minuta.  

Opširnije
Povratak na vrh