Naslovnica » Novosti

Novosti

Otvoreni radovi na Polivalentnom centru u Završju

Otvoreni radovi na Polivalentnom centru u Završju

Prošlog tjedna otvoreni su rekonstrukcijski radovi na Polivalentnom centru u Završju, u istarskoj Općini Grožnjan, koji se financiraju u sklopu projekt R.E.D.D. H.I.L.L., iz programa Phare 2006-Adriatic. Polivalentni centar bit će prvi centar takve vrste u ruralnom okruženju namijenjen organizaciji seminara, radionica, treninga te sličnih kulturnih i turističkih događaja ukupne površine od 329 četvornih metara.

Opširnije

Zatvoren Twinning projekt TARIC za pripremu hrvatske carine za ulazak u EU

Twinning projekt TARIC (Integrirana tarifa zajednice), vrijedan 992.000 eura, uspješno je danas zatvoren nakon 17 mjeseci provedbe. Projekt je u cijelosti financirala Europska unija (EU) u okviru programa PHARE 2005, a inozemni partner hrvatskoj Carinskoj upravi bila je austrijska Agencija za europske integracije i gospodarski razvitak. 

Opširnije

Predstavljen PHARE projekt uspostave sustava kontrole izvoza

U Ministarstvu financija jučer je predstavljen PHARE Twinning projekt "Uspostava Sustava kontrole izvoza (ECS) - podrška upravljanju" koji Carinska uprava provodi u suradnji s Carinskom agencijom Ministarstva ekonomije i financija Italije. Trajanje projekta je šest mjeseci, a ugovorena vrijednost je 250.000 eura.

Opširnije
Povratak na vrh