Naslovnica » Novosti

Novosti

Održano predavanje "Izrada opisa poslova i proračuna za okvirne ugovore"

Održano predavanje "Izrada opisa poslova i proračuna za okvirne ugovore"

Predavanje pod nazivom „Izrada opisa poslova i proračuna za okvirne ugovore" održano je utorak, 14. srpnja u prostorima Središnje agencije za financiranje i ugovaranje programa i projekata EU za djelatnike Jedinica za provedbu projekata, u sklopu tijela državne uprave. Radionicu je vodila Helga Bubanović Devčić, direktorica Ureda za kontrolu dokumenata.  

Opširnije

Objavljen natječaj u iznosu od 1.111.111,00 eura

Središnja agencija za financiranje i ugovaranje programa i projekata EU objavila je natječaj pod nazivom „Osnaživanje uloga i kapaciteta organizacija civilnog društva za praćenje provedbe pravne stečevine EU u području antidiskriminacijskih strategija" koji će se financirati EU sredstvima iz pretpristupnog programa IPA 2008.  

Opširnije

Svečano zatvoren CARDS projekt unapređenja sigurnosti hrane

Formalnom završnom svečanosti obilježen je danas završetak CARDS 2004 twinning projekta "Daljnje jačanje kapaciteta u području živih životinja i prehrambenih proizvoda" kojem je cilj bio unaprijediti razmjenu poljoprivrednih i prerađenih proizvoda kako bi se povećala prisutnost hrvatskih proizvoda na europskim i svjetskim tržištima.  

Opširnije
Povratak na vrh