Naslovnica » Novosti

Novosti

SAFU na Regionalnim danima EU fondova

SAFU na Regionalnim danima EU fondova

SAFU je 13. rujna u Vinkovcima sudjelovao na Sajmu EU fondova koji je organiziralo Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u okviru informativno-edukativnog događanja pod nazivom „Regionalni dani EU fondova“.

Opširnije
Edukacija za korisnike ugovora iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova

Edukacija za korisnike ugovora iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova

U Središnjoj agenciji za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije u  srijedu i četvrtak, 12. i 13. rujna 2018. godine, održana je uvodna edukacija za korisnike bespovratnih sredstava iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova, u okviru Poziva: „Promicanje održivog razvoja prirodne baštine“.

Edukaciju su održale kolegice i kolege iz SAFU-a: Denis Matas iz Ureda za provedbu pretpristupnih programa i projekata i ESI fondova, Zvjezdana Čegir iz Službe za potporu ravnatelju, Ilija Marunica iz Ureda za financije i računovodstvo, Biljana Pataki iz Ureda za pravne poslove i utvrđivanje nepravilnosti, Nataša Milutin Naglić iz Ureda za provedbu infrastrukturnih projekata, Olivera Ratković iz Ureda za prethodnu provjeru postupaka nabave i odabira projekata i Danijel Perić iz Ureda za ugovaranje.

Novi korisnici imali su priliku naučiti kako efikasno i na vrijeme izvršiti ugovorom propisane obveze, kako se pripremiti za terenske provjere, kako kvalitetno pripremiti i provesti javnu nabavu, što su nepravilnosti i kako ih spriječiti kao i mnoge druge teme značajne za provedbu projekta.

Opširnije
Završen projekt razvoja informatičke infrastrukture s ciljem pružanja učinkovitijih usluga u sustavu socijalne sigurnosti

Završen projekt razvoja informatičke infrastrukture s ciljem pružanja učinkovitijih usluga u sustavu socijalne sigurnosti

Završetak projekta „Razvoj IT infrastrukture kao dio jačanja administrativnih kapaciteta i jačanje institucija za implementaciju regulativa u sustavu socijalne sigurnosti“, predstavljen je danas na svečanosti održanoj u prostorijama tvrtke IN2. Naručitelj ovog projekta vrijednog 463.926 eura je Središnja agencija za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije (SAFU), korisnik Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava (MRMS) te njegove institucije Hrvatski zavod za mirovinsko osiguranje (HZMO) i Središnji registar osiguranika (REGOS), a izvoditelj tvrtka IN2. Projekt je trajao od ožujka 2016. godine do rujna 2018. godine, a financiran je u sklopu Prijelaznog instrumenta Republike Hrvatske. Više informacija o EU projektima u Hrvatskoj, može se pronaći na web stranicama strukturnifondovi.hr.

Opširnije
BILTEN ZA KORISNIKE 2/2018

BILTEN ZA KORISNIKE 2/2018

U drugom ovogodišnjem izdanju SAFU biltena za korisnike donosimo pregled aktivnosti zaposlenika SAFU-a, aktivnosti naših korisnika te novosti iz razdoblja od travnja do srpnja 2018. godine. U temi broja možete saznati kako se odvija ex-ante pregled dokumentacije o nabavi, a u pregledu novosti pronaći ćete informacije o novoj mobilnoj aplikaciji EUfondovi. Također, doznajte koje smo rezultate u suradnji s našim korisnicima ostvarili u pet godina članstva Hrvatske u Europskoj uniji. Bilten u cijelosti pogledajte ovdje.

Opširnije
Povratak na vrh