Naslovnica » Novosti

Novosti

SAFU vaš twinning out partner

SAFU vaš twinning out partner

Jedan od najvećih izazova za nove države članice Europske unije, zemlje pristupnice, kandidatkinje ili potencijalne kandidatkinje za članstvo je provedba reformi te prilagodba i jačanje javnih institucija u cilju usvajanja pravne stečevine Europske unije. Kako bi odgovorila na taj izazov, EU je osmislila twinning kao instrument administrativne suradnje između javne uprave zemlje korisnice i institucija zemlje članice EU, sa svrhom pružanja pomoći i prenošenja znanja u primjeni i provedbi pravne stečevine EU.

Opširnije
U SAFU održana radionica o izvještavaju u okviru projekta

U SAFU održana radionica o izvještavaju u okviru projekta

Za korisnike projekata iz Poziva Priprema i provedba Integriranih razvojnih programa temeljenih na obnovi kulturne baštine u Središnjoj agenciji za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije održana je edukacija na temu „Izvještavanje i izmjene ugovora o bespovratnim sredstvima”. Radi se o projektima koji se financiraju iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova u okviru Prioritetne osi 6. - Zaštita okoliša i održivost resursa.

Opširnije
Edukacija za Jedinice za provedbu projekata „Revizije i postupanje s revizorskim nalazima i preporukama”

Edukacija za Jedinice za provedbu projekata „Revizije i postupanje s revizorskim nalazima i preporukama”

U prostorijama Središnje agencije za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije, u srijedu, 17. svibnja 2017. godine održana je edukacija za Jedinice za provedbu projekata na temu „Revizije i postupanje s revizorskim nalazima i preporukama“.

Edukaciju je održala gđa Nikolina Tklačec, voditeljica Službe za potporu ravnatelju (SAFU).

Opširnije

Oglas za radno mjesto u okviru Twinning projekta iz Prijelaznog instrumenta: "Daljnji razvoj sustava unutarnjih kontrola i radne metodologije"

Oglas za radno mjesto u okviru Twinning projekta iz Prijelaznog instrumenta: "Daljnji razvoj sustava unutarnjih kontrola i radne metodologije" se nalazi u privitku.

Odricanje od odgovornosti: Ugovorno tijelo za predmetni oglas je institucija zemlje članice EU u svojstvu Twinning partnera. SAFU ne preuzima odgovornost koja bi na bilo koji način mogla proizaći iz objavljenog oglasa.

Opširnije
Povratak na vrh