Naslovnica » Novosti

Novosti

SAFU u Puli održao edukaciju za korisnike

SAFU u Puli održao edukaciju za korisnike

Djelatnici Središnje agencije za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije održali su edukaciju u pulskom „Sveučilištu Jurja Dobrile“. Radi se o edukaciji na temu „Provedbe ugovora o bespovratnim sredstvima“ koju smo organizirali za korisnike Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“ s područja Primorsko-goranske i Istarske županije. Edukaciju su održali Andrea Pokrajčić iz Ureda za provedbu ESI fondova, Mia Dumbović iz Ureda za financije i računovodstvo i Ivan Mustapić iz Ureda za provedbu infrastrukturnih projekata.

Opširnije
Svečano potpisivanje Ugovora o nabavi usluga za rekonstrukciju HNK u Osijeku

Svečano potpisivanje Ugovora o nabavi usluga za rekonstrukciju HNK u Osijeku

Poptisan je Ugovor o izradi projektne dokumentacije za obnovu zgrade osječkog Hrvatskog narodnog kazališta čija ukupna vrijednost projekta iznosi 1,97 milijuna kuna, od čega je iz EU fondova osigurano 1,57 milijuna kuna, u sklopu Operativnog programa "Konkurentnost i kohezija 2014.-2020". Potpisivanju ugovora nazočili su Ivana Sudić, izaslanica Ministrice kulture, Tomislav Petric, izaslanik Ministrice regionalnoga razvoja i fondova EU, župan Ivan Anušić i zamjenik gradonačelnika Osijeka Boris Piližota.

Opširnije
BILTEN  ZA KORISNIKE 10/2017

BILTEN ZA KORISNIKE 10/2017

U 4. izdanju biltena za korisnike donosimo pregled SAFU aktivnosti i aktivnosti naših korisnika u razdoblju od srpnja do listopada ove godine. U novom broju pogledajte i izlaganje SAFU-a na Danima regionalnoga razvoja i fondova EU gdje smo prezentirali što je sve potrebno kako biste uspješno prijavili i proveli EU projekt. Također, možete preuzeti priručnike i smjernice o javnoj nabavi, u temi broja pročitajte koje sve vrste nepravilnosti postoje, a iz iskustva naših korisnika doznajte s kojim izazovima se susreću tijekom provedbe svojih projekata. Bilten u cijelosti pogledajte ovdje.

Opširnije
Povratak na vrh