Naslovnica » Novosti » SAFU stručnjaci održali edukaciju u Rijeci

Novosti

SAFU stručnjaci održali edukaciju u Rijeci

SAFU stručnjaci održali edukaciju u Rijeci

Djelatnici Središnje agencije za financiranje i ugovaranje sudjelovali su 29. siječnja na Savjetovanju za korisnike bespovratnih sredstava za projekte lučke infrastrukture u Primorsko-goranskoj županiji koje se održalo u Kongresnom centru Akvarij na Sveučilišnom kampusu u Rijeci. Uz domaćina župana Primorsko-goranske županije Zlatka Komadinu, korisnike je pozdravila i pomoćnica ravnatelja Ana Čarić Perković iz Ureda za pravne poslove i utvrđivanje nepravilnosti.

Korisnici bespovratnih sredstava, županijske lučke uprave Primorsko-goranske županije, ovom su prilikom mogli čuti koji su najčešći problemi u provedbi projekata te koje su najčešće nepravilnosti u pripremi i provedbi postupaka nabave u infrastrukturnim projektima.

Edukaciju su ispred SAFU održali Tanja Saifert iz Ureda za provedbu infrastrukturnih projekata, Ena Knežević iz Ureda za pravne poslove i utvrđivanje nepravilnosti, Goran Domitrović iz Ureda za provjeru nabave te Ivan Mustapić iz Ureda za provedbu infrastrukturnih projekata.

Sve novosti
Povratak na vrh