Naslovnica » Novosti » Edukacija za korisnike ugovora iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova

Novosti

Edukacija za korisnike ugovora iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova

Edukacija za korisnike ugovora iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova

U Središnjoj agenciji za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije u utorak i srijedu, 10. i 11. srpnja 2018. godine, održana je uvodna edukacija za korisnike bespovratnih sredstava iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova, u okviru Poziva:

Ulaganje u organizacijsku reformu i intrastrukturu u sektoru istraživanja, razvoja i inovacija; Razvoj i jačanje sinergija s horizontalnim aktivnostima programa OBZOR 2020: Twinning i ERA Chairs; Centar za napredne laserske tehnike – CALT.

Edukaciju su održale kolegice i kolege iz SAFU: Dalibor Puhar iz Ureda za provedbu pretpristupnih programa i projekata i ESI fondova, Andrijana Anić-Antić iz Ureda za provedbu ESI fondova, Ana Sladić i Marina Žanetić iz Ureda za financije i računovodstvo, Jasmina Greblički iz Ureda za pravne poslove i utvrđivanje nepravilnosti, Nataša Milutin Naglić iz Ureda za provedbu infrastrukturnih projekata, Vedrana Vrabelj iz Ureda za prethodnu provjeru postupaka nabave i odabira projekata i Zorana Rade iz Ureda za ugovaranje.

Uz kolegice i kolege iz SAFU-a, na edukaciji je sudjelovala i gđa Marina Grčić iz Grada Karlovca koja je novim korisnicima održala prezentaciju o iskustvima u provedbi projekta „Slatkovodni akvarij i muzej rijeka – KAquarium“.

Novi korisnici imali su priliku naučiti kako efikasno i na vrijeme izvršiti ugovorom propisane obveze, kako se pripremiti za terenske provjere, kako kvalitetno pripremiti i provesti javnu nabavu, što su nepravilnosti i kako ih spriječiti kao i mnoge druge teme značajne za provedbu projekta.

Sve novosti
Povratak na vrh