Naslovnica » Novosti » Edukacija za korisnike ugovora iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova

Novosti

Edukacija za korisnike ugovora iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova

Edukacija za korisnike ugovora iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova

U Središnjoj agenciji za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije (SAFU) u srijedu i četvrtak 4. i 5. srpnja 2018. godine, održana je uvodna edukacija za korisnike bespovratnih sredstava iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova, u okviru Poziva: Unaprjeđivanje infrastrukture centara za socijalnu skrb kao podrška procesu deinstitucionalizacije - faza 1; Poboljšanje isplativosti i pristupa dnevnim bolnicama/dnevnim kirurgijama; Poboljšanje pristupa primarnoj zdravstvenoj zaštiti s naglaskom na udaljena i deprivirana područja kroz ulaganja u potrebe pružatelja usluga zdravstvene zaštite na primarnoj razini; Poboljšanje pristupa hitnoj zdravstvenoj zaštiti.

Edukaciju su održale kolegice i kolege iz SAFU-a: Vanja Vukić iz Ureda za provedbu pretpristupnih programa i projekata i ESI fondova, Ilija Marunica iz Ureda za financije i računovodstvo, Sanja Jorgić iz Ureda za pravne poslove i utvrđivanje nepravilnosti, Dragica Dujić iz Ureda za provedbu infrastrukturnih projekata, Ivone Štelcer iz Ureda za prethodnu provjeru postupaka nabave i odabira projekata i Petra Žunec iz Ureda za ugovaranje.
Novi korisnici imali su priliku naučiti kako efikasno i na vrijeme izvršiti ugovorom propisane obveze, kako se pripremiti za terenske provjere, kako kvalitetno pripremiti i provesti javnu nabavu, što su nepravilnosti i kako ih spriječiti kao i mnoge druge teme značajne za provedbu projekta.

Sve novosti
Povratak na vrh