Naslovnica » Novosti » Edukacija za korisnike ugovora iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova

Novosti

Edukacija za korisnike ugovora iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova

Edukacija za korisnike ugovora iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova

U Središnjoj agenciji za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije u srijedu i četvrtak, 9. i 10. svibnja 2018. godine, održana je uvodna edukacija za korisnike bespovratnih sredstava iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova, u okviru Poziva Promicanje održivog korištenja prirodne baštine u nacionalnim parkovima i parkovima prirode te Modernizacija, unaprjeđenje i proširenje infrastrukture studentskog smještaja za studente u nepovoljnom položaju.

Edukaciju su održale kolegice iz SAFU: Andrijana Anić-Antić i Tajana Nikolić iz Ureda za provedbu ESI fondova, Kristina Čović i Ana Sladić iz Ureda za financije i računovodstvo, Ivan Mustapić iz Ureda za provedbu infrastrukturnih projekata, Mihaela Đalto iz Ureda za prethodnu provjeru postupaka nabave i odabira projekata te Danijel Perić iz Ureda za ugovaranje.

Novi korisnici imali su priliku naučiti kako efikasno i na vrijeme izvršiti ugovorom propisane obveze, kako se pripremiti za terenske provjere, kako kvalitetno pripremiti i provesti javnu nabavu, što su nepravilnosti i kako ih spriječiti kao i mnoge druge teme značajne za provedbu projekta.

Sve novosti
Povratak na vrh